Friday, June 5, 2009

Ensitunnelmia

Kiinassa on yllättäen taas twitterit ja bloggerit ja muut blokattu, mutta toivottavasti facebookin kautta tapahtuva etäpostailu toimii (ei ole keinoa varmistaa asiaa kun ei itse pääse katsomaan blogia).

Enivei, täällä on nyt oltu yksi kokonainen päivä sekä pari puolikasta puolin ja toisin. Kerran on jo käyty katsomassa bundia, päivällä. Pari kliseistä kuvaa otettu. Suomessa kärpäsen pa...ei kun hyttysen pistosta lähtenyt reikä jalassa on laajentunut ja tulehtunut aika pahasti, joten visiitti paikallisessa sairaalassakin tuli tehtyä. Mielenkiintoinen kokemus sinänsä.

Lämpöä täällä on tasaisestikin sellaset vähintään 25 astetta, päivällä vielä enemmän. Saastetta sen verran tosin, että sinistä taivasta ei ole tullut nähtyä vielä, mutta kuulemma niitäkin näkee täällä. Ja olihan viime syksyllä Beijingissäkin näitä harmaita päiviä. Kaipa nääkin voittaa Suomen sateiset 5 asteen päivät? :P

Leffafestareilta tulleen alustavien tietojen mukaan leffaa tullaan esittämään yhteensä 4 näytöksessä! Eka niistä yhden teatterikompleksin ykkössalissa, joten ainakin pelko nuhjuisesta peräkylän pikkuteatterin ainoasta esityksestä lienee turhaa.

Huomenna pikainen, alle viikon visiitti Beijingiin kavereita tapaamaan ja sitten se alkaa...

No comments: